Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание
Национален осигурителен институт

  :  

29-2014-936

“Обучения за професионална компетентност на служителите в Националния осигурителен институт за осигуряване на равен достъп на хората с увреждания”

Вид на обществената поръчка

Открита процедура по ЗОП

Описание на предмета

Обществена поръчка „Обучения за професионална компетентност на служителите в Националния осигурителен институт за осигуряване на равен достъп на хората с увреждания” е по проект „Подобряване на професионалната компетентност на служителите в НОИ за осигуряване на равен достъп на хората с увреждания”, по бюджетно перо 5.2. „Разходи за обучения/семинари – по приложен опис”, бюджетен ред 1 от бюджета на проекта. Предметът на обществената поръчка включва разработването и провеждането на обучение за професионална компетентност на служителите в Националния осигурителен институт за осигуряване на равен достъп на хората с увреждания до административните услуги, предоставяни от НОИ. Обучението е предназначено за служители в приемните на териториалните поделения (ТП) и централно управление (ЦУ) на Националния осигурителен институт, чиято работа е свързана с прякото обслужване на клиенти (в т.ч. приемане и заверяване на документи, консултации, справки и други административни услуги). Предметът на обществената поръчка включва организиране и провеждане на обучителни курсове на 300 (триста) служители на Възложителя, разпределени в 30 (тридесет) групи (средно по 10 служители от всяко териториално поделение на Националния осигурителен институт и 20 служители на Централно управление), посочени в Приложение № 1, неразделна част от техническите спецификации. Обученията ще се провеждат в София и населените места на съответните териториални поделения.

Допълнителна информация

Във връзка с участието в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Обучения за професионална компетентност на служителите в Националния осигурителен институт за осигуряване на равен достъп на хората с увреждания”, информираме, че отварянето на ценовите оферти ще се извърши на 12.02.2015 г. от 10.30 ч. - зала № 341 в сградата на НОИ, намираща се в София, бул. “Александър Стамболийски” № 62-64.

Състояние

Затворена

Номер на поръчката в АОП

00145-2014-0256

Лице за контакти

Пламена Ранчева

E-mail

Plamena.Rancheva@nssi.bg

Телефон

02/926 14 70

Факс

02/926 14 24

Показване на всички свойства
Редактиране на свойства