Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание
Национален осигурителен институт

  :  

29-2014-815

“Разработка и изграждане на Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни (ИСЕОДД) и съпътстващи обучения”

Вид на обществената поръчка

Открита процедура по ЗОП

Описание на предмета

Предметът на обществената поръчка включва разработване и внедряване на Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни с Националния осигурителен институт (НОИ) за изплащане на паричните обезщетения от ДОО и съпътстващи обучения на служители, в изпълнение на проект: „Разработване и внедряване на Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни с Националния осигурителен институт (НОИ) за изплащане на паричните обезщетения от ДОО”, който се осъществява по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с регистрационен номер 14-32-15 от 15.08.2014 година по Оперативна програма „Административен капацитет”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез открита процедура за подбор на проекти, покриващи определени изисквания за качество с определен срок за кандидатстване, Приоритетна ос III „Качествено административно обслужване и развитие на електронно управление”, Подприоритет 3.2. „Стандартна информационно-комуникационна среда и оперативна съвместимост”, Бюджетна линия BG051PO002/14/3.2-06, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд. Конкретните дейности и изисквания на Възложителя при изпълнение на поръчката са описани в Техническата спецификация към документацията за участие в процедурата.

Допълнителна информация

Обществената поръчка е по проект “Разработване и внедряване на Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни с Националния осигурителен институт (НОИ) за изплащане на паричните обезщетения от ДОО”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез открита процедура за подбор на проекти, покриващи определени изисквания за качество с определен срок за кандидатстване, Приоритетна ос III “Качествено административно обслужване и развитие на електронно управление”, Подприоритет 3.2.“Стандартна информационно-комуникационна среда и оперативна съвместимост”, Бюджетна линия BG051PO002/14/3.2-06 по Оперативна програма “Административен капацитет”. Становища за осъществен предварителен контрол върху конкретната процедура от изпълнителният директор на АОП на основание чл.19, ал.2, т. 22 от ЗОП и на управляващия орган на ОПАК. На основание чл. 27а, ал. 3 от Закона за обществените поръчки се публикува решение за промяна № Р-079 от 14.11.2014 година на Управителя на НОИ. Във връзка с участието в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Разработка и изграждане на Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни (ИСЕОДД) и съпътстващи обучения”, информираме Ви, че отварянето на ценовите оферти ще се извърши на 02.02.2015 г. от 14.00 ч. - зала № 341 в сградата на НОИ, намираща се в София, бул. “Александър Стамболийски” № 62-64.

Състояние

Възложена

Номер на поръчката в АОП

00145-2014-0245

Лице за контакти

Росица Милева

E-mail

Rositza.Mileva@nssi.bg

Телефон

02/926 10 76

Факс

02/926 14 24

Показване на всички свойства
Редактиране на свойства